PETIT DÉJEUNER en lunchpakket

A Table petit dejeuner Les Glycines

Om de dag te beginnen, a table: vanaf 8 uur tot half 10 serveren wij het ontbijt, bij mooi weer wordt uw tafel op het terras gedekt, anders serveren we het ontbijt in de eetkamer.

Wat staat er zoal op tafel? Vers stokbrood, croissants, roomboter, honing, huisgemaakte confitures, vleeswaren, een eitje, kaas, jus d’orange, koffie, thee, yoghurt, muesli, een verse fruitsalade. De prijs van het ontbijt is bij de huur van een kamer inbegrepen.

De gasten die in de gîtes verblijven kunnen uiteraard ook meedoen aan het ontbijt.
Prijs per ontbijt p.p. € 12,00.

U kunt bij ons ook een lunchpakket bestellen. Goed belegd stokbrood, een stuk fruit en een drankje. Prijs per lunchpakket p.p. is € 7,50.

A Table 's avonds

Graag serveren wij u ’s avonds een tweegangen maaltijd met verse en regionale producten. Een hoofdgerecht met salade/groente en een toetje. Natuurlijk vragen we van tevoren even of er gerechten zijn die u niet lekker vindt. Prijs € 19,00 p.p. Drankjes worden apart verrekend.

Voor de liefhebber hebben we onze wijnlijst met wit, rosé en rood, zie hieronder. Natuurlijk kunt u ook een karafje of een glas wijn bestellen. Of een biertje of frisdrank.

De maaltijd graag de avond of de ochtend ervoor bij ons bestellen!

EN OOK A TABLE: de wijnen

Van de tap: rosé van Regusse, rood van Vignobles Chasson uit de Provence en wit uit de Hautes Alpes.
Wijnen per fles: uit de Alpes de Haute Provence komen rosé en rood van Domaine La Blaque. En bijvoorbeeld uit Valserres, Hautes Alpes la Cave des Hautes Vignes.
Ook kunt u kiezen uit een aantal bieren.

A table bij Les Glycines: wijnen uit de Cotes du Rhone

zomerkeuken

RESTAURANTS IN DE BUURT

Bij mooi weer kunt u als kamergast gebruik maken van de zomerkeuken op het grote terras onder de blauwe regen. De zomerkeuken is alleen voor lunch beschikbaar, tussen 12.00 en 14.30 uur. 

We hebben een lijst samengesteld met goede restaurants in de buurt. Graag reserveren wij een tafel voor u.