Door de COVID-19 pandemie ontvangen we u op een wat andere wijze dan gewoonlijk.

Graag de informatie hieronder even doorlezen. Dank!

De gites

Onze twee gites hebben beide een eigen entree.  We ontvangen u in de gite en geven een korte uitleg.

De Chambres

De drie kamers hebben een gezamenlijk entree vanaf het terras. De kamers bevinden zich op de eerste verdieping. Wij ontvangen u buiten. Bij de gasteningang kunt u uw handen desinfecteren.

Schoonmaak kamers en gites

Wij maken de kamers en gites grondig schoon met inachtneming van alle nodige hygiënische maatregelen. Voordat u arriveert worden lakens, handdoeken en al het beddengoed gewassen op 60 graden. Uw badkamer wordt gereinigd en gedesinfecteerd. Dit geldt ook voor de keuken van de gites. Wij letten speciaal op oppervlakken die vaak worden aangeraakt, zoals uw kamer- of gitesleutels, lichtschakelaars, deurklinken, trapleuning, kranen, föhn, meubels.

De maaltijden: ontbijt en avondeten

Zowel ontbijt als avondeten serveren we u graag op het terras aan uw eigen tafel. Mocht het regenen, dan doen wij dit in de eetkamer. Hier kunnen we zes gasten (twee per kamer) of een vriendengroep van max 10 gasten serveren, waarbij we de afstandregels in acht nemen. In onze zitkamer kunnen we de afstandregels niet garanderen, daarom blijft deze gesloten voor alle gasten.

De Zomerkeuken

Voor de gasten die een kamer huren, is er op het grote terras de zomerkeuken waar u tussen 12.00 en 14.30 uur gebruik van kunt maken. De zomerkeuken is niet te gebruiken als het regent.

Vragen?

Sheila en Remko zijn er (bijna) altijd. Mocht u ons niet kunnen vinden, dan stuur even een Whatsapp of bel ons op +33 66 33 777 89.
In de kamers, in het huis en op het terras is het verboden te roken. Dit kan wel in de tuin. Gasten die een gite huren, kunnen ook op hun privé-terras roken.