Provence vakantie bij Sisteron

Logeren bij Nederlanders in Provence bij SisteronIn de Alpes de Haute Provence, 10 km. van Sisteron, ligt Les Glycines, een herberg uit 1870. Wij, Sheila Kosters en Remko Farjon, hebben dit huis verbouwd tot chambresd’hôtes en gîtes, met respect voor de oorspronkelijke stijl. Het huis heeft aan de zuidkant een mooi, groot terras van 150m2 onder een dak van blauwe regen (glycines) en een grote tuin deels in de schaduw van kastanjes en kersenbomen. In de tuin vindt u ook het zwembad met terras en ligstoelen. U kunt tijdens uw verblijf uw auto of motor in onze overdekte private parking parkeren.

Chambres en gîtes

b_kop2_intro_chambres_gites_provenceWij verhuren 3 tweepersoons chambres met ieder een badkamer. Daarnaast verhuren we twee gîtes, beide geschikt voor 2 tot 4 personen. Als u met meer personen bent, kunt u natuurlijk ook een gîte samen met een of meer chambres huren. Nog een mogelijkheid is de kamers en de gîtes samen als groepsaccommodatie te huren (totaal maximum 16 personen).

Ontbijt en Table d’Hôtes

Ontbijt bij B&B/Gites Les GlycinesAan onze gasten serveren wij ’s ochtends ontbijt, natuurlijk kunnen de gasten die in de gîtes verblijven ook deelnemen aan het ontbijt. Een aantal keren per week verzorgen wij een “table d’hôte “, waarbij u van regionale specialiteiten en wijnen kunt genieten. Op de dagen dat wij niet koken, kunt u ons Plateau Haute Provence bestellen of kunt u als chambre-gast gebruik maken van onze zomerkeuken onder de blauwe regen.

 

Les Glycines is minder geschikt voor kinderen tot 12 jaar, dit i.v.m. de rust die wij onze gasten enigszins willen garanderen.