Zuid Frankrijk Provence chambres d’hotes gites zwembad

Zuid Frankrijk Provence chambres d'hotes gites zwembadIn Zuid Frankrijk in de Provence bij Sisteron, ontvangen de Nederlanders Sheila en Remko u in hun chambres d’hotes en gites Les Glycines met zwembad. Wij hebben dit huis verbouwd met respect voor de oorspronkelijke stijl. Het huis heeft aan de zuidkant een mooi, groot terras van 150m2 onder een dak van blauwe regen (glycines) en een grote tuin deels in de schaduw van kastanjes en kersenbomen. In de tuin vindt u ook het zwembad met terras en ligstoelen. U kunt tijdens uw verblijf uw auto of motor in onze overdekte private parking parkeren.

Meer foto’s van de tuin van Les Glycines

Chambres en gîtes

Zuid Frankrijk Provence chambres d'hotes gites zwembadWij verhuren 3 tweepersoons chambres d’hôtes met ieder een badkamer. Daarnaast verhuren we twee gîtes, Gîte Jouère geschikt voor 2 tot 4 personen en Gîte Malaup geschikt voor 2 personen. Als u met meer personen bent, kunt u natuurlijk ook een gîte samen met een of meer chambres huren. Nog een mogelijkheid is de kamers en de gîtes samen als groepsaccommodatie te huren (totaal maximum 14 personen). Bij een langer verblijf of een groepsverblijf doen wij u graag een aanbod op maat.

Ontbijt en Table d’Hôtes

Zuid Frankrijk Provence chambres d'hotes gites zwembadAan onze gasten serveren wij ’s ochtends ontbijt, natuurlijk kunnen de gasten die in de gîtes verblijven ook deelnemen aan het ontbijt. Een aantal keren per week verzorgen wij een “table d’hôte “, waarbij u van regionale specialiteiten en wijnen kunt genieten. Wij proberen hierbij zo veel mogelijk groenten en fruit uit onze eigen moestuin te verwerken. Op de dagen dat wij niet koken, kunt u onze Plat du Jour bestellen of kunt u als chambre d’hôte – gast gebruik maken van onze zomerkeuken onder de blauwe regen. In Sisteron, Laragne en omstreken zijn er een aantal leuke restaurants die wij desgewenst voor u reserveren.

Les Glycines verwelkomt gasten vanaf 18 jaar.