Hier een lijstje met de meest gestelde vragen die wij de afgelopen jaren van onze gasten kregen.

 
Ja, er is een goede bakker op 2 minuten lopen van Les Glycines, iedere dag geopend vanaf een uur of zes ’s ochtends tot een uur of twaalf. Buiten het hoogseizoen alleen op donderdag gesloten. Ook is een supermarktje met goede, lokale produkten op 2 minuten lopen van Les Glycines. Op maandag gesloten. Een grote, uitstekende supermarkt is de Super U, zeer goed gesorteerd en op 10 minuten rijden van Les Glycines. Openingstijden Super U Sisteron vindt u hier.

In de gasteninformatiehoek hangt een lijstje met restaurants in de buurt. Tip: Vraag aan Sheila om te reserveren!

Niet in Mison maar in Laragne, 6 minuten rijden van Les Glycines of Sisteron, 12 minuten rijden van onze accommodatie. Beide stadjes hebben een aantal geldautomaten. De Super U heeft ook een geldautomaat.

U kunt ontbijten vanaf 08.00 tot 09.30 uur.

Een aantal keer per week – op aanvraag – verzorgen we een avondmaal bestaand uit twee gangen, alles bereid met verse en regionale produkten. Op de avonden dat we niet koken, reserveren we graag een restaurant voor u.

Gewoonlijk op 1 mei. ’s Avonds gaat het dek er over, ’s ochtends halen we het er weer af. Als het erg warm weer is, gaat het dek er niet over, kunt u dag en nacht zwemmen!